“Wasabi” ռեստորան

2010 թվականից քաղաքի սրտում գործում է “Wasabi” ռեստորանը, որն իր այցելուներին առաջարկում է ճապոնական և եվրոպական խոհանոցների անկրկնելի  ուտեստներ:

“Wasabi”-ում կարող եք համտեսել ինքնատիպ սուշի` պատրաստված արտասահմանից հատուկ հրավիրված բարձրակարգ խոհարարների կողմից:  Առաջարկվող ուտեստների լայն տեսականին ամեն այցելության ժամանակ համի մի նոր բացահայտում կատարելու հնարավորություն կընձեռի:

Բացի օրիգինալ ճապոնական խոհանոցից, այստեղ առաջարկվում են նաև եվրոպական խոհանոցի նրբահամ ու յուրահատուկ ուտեստներ` սենդվիչներ, աղցաններ, պիցցաներ, տարբեր տաք ու սառը խորտիկներ:

Բազմատեսակ խմիչքների, ոգելից և ոչ ալկոհոլային կոկտեյլների, ինչպես նաև սև, կանաչ, կարմիր, սպիտակ և մրգային թեյերի հարուստ տեսականին անտարբեր չի թողնի ոչ մի այցելուի:


Ռեստորանի յուրահատուկ ինտերիերը տրամադրում է լիարժեք հանգստի: Տարբեր սրահներում կարելի է վայելել ծագող արևի երկրի հանգստարար մթնոլորտն ու պարզապես կտրվել առօրյայից:
Այստեղ գործում է նաև 12 հոգանոց հարմարավետ առանձնասենյակ: 

 

“Wasabi”–ին առաջարկում է նաև առաքման ծառայություն, որն անվճար է կենտրոնի տարածքում:

 

Տեսակ

    Ռեստորան

Խոհանոց

    Ճապոնական և եվրոպական

Երաժշտություն

    Մեղմ երաժշտություն

Մուտք

    Մուտքն արգելվում է սպորտային հագուստով

Առաքում

    “Wasabi” ռեստորանն իրականացնում է պատվերների առաքում Երևանի ողջ տարածքում:

Ավտոկանգառ

    Ռեստորանին կից գործում է ապահով ավտոկանգառ:

Վճարման միջոց

    Կանխիկ և վճարային քարտով

Կապ 1

Հեռախոսահամար

(+374-10) 56 54 22

Բջջ.`

(+374-77) 59 00 59

Էլ.հասցե

wasabi.am@yandex.ru

Հասցե

ՀՀ, ք. Երևան, Աբովյան 1/3

Աշխ. ժամեր

Երկուշաբթի-կիրակի, 10:00-02:00


Հեռախոսահամար

(+374-10) 56 54 22

Բջջ.`

(+374-77) 59 00 59

Էլ.հասցե

wasabi.am@yandex.ru

Հասցե

ՀՀ, ք. Երևան, Ծիծեռնակաբերդի խճուղի 3 (Դալմա Գարդեն Մոլ)

Աշխ. ժամեր

Երկուշաբթի-կիրակի, 10:00-02:00

Ցանկանու՞մ եք ներկայացված լինել կայքում

Գրանցեք ձեր ընկերության տվյալները և մենք կստեղծենք էջ Ձեզ համար բացարձակապես անվճար: Հարցերի և առաջարկնմերի դեպքում կարող եք զանգահարել մեզ հետևյալ հեռախոսահամարներով +37491 650 555

Ավելացրեք ձեր ընկերությունն ԱՆՎՃԱՐ